Cancerul a fost detectat pentru prima dată la soldații celui de-al doilea război mondial, unde au fost nevoiți să călătorească pe distanțe lungi și să lupte fără suficientă hrană nutritivă. De atunci boala a fost numită incurabilă. Cu toate acestea, se dezvăluie că el poate fi vindecat și prevenit consumând următoarele alimente bogate în vitamina b17. O alimentație sănătoasă este adesea neglijată de noi în programul nostru încărcat și consumul de alimente nesănătoase la intervale neregulate declanșează obezitate și dezvoltă ulcere și alte tulburări de stomac. Iată câteva sfaturi pentru o alimentație sănătoasă.

 

Migdalele au un conținut ridicat de vitamina b17 și consumul a 15 grame de migdale înmuiate peste noapte în apă minerală și consumul acestora la micul dejun este un aliment excelent pentru a începe ziua.

 

Dudul negru este un fruct excelent, bogat în vitamina b17. Consumul zilnic de dud negru îndeplinește majoritatea necesităților dvs. de vitamine.

 

Căpșunile sunt bogate în vitamina C, iar aportul regulat de căpșuni b17 previne diabetul și reglează tensiunea arterială și previne, de asemenea, cancerul.

 

Semințele de susan sunt bogate în vitamina b17, iar consumul regulat va regla tensiunea arterială și va preveni cancerul.

 

Caju este bogat în vitamina b17 și reprezintă o sursă excelentă de proteine ​​pentru corpul dumneavoastră. Consumul de 10 grame de caju în fiecare zi la micul dejun este minunat pentru a începe ziua.

 

Fisticul este, de asemenea, bogat în vitamina b17 și reprezintă o sursă excelentă de proteine. Consumul de 10 grame din acesta la micul dejun este minunat pentru a începe ziua.

 

Orzul (Hordeum vulgare L.), membru al familiei de iarbă, este un cereal major în culturile climatice temperate la nivel global, este o sursă excelentă de vitamina b17. Consumul de apă de orz previne formarea pietrelor la rinichi, elimină toxinele din stomac și reduce colesterolul.

 

Iarba de grâu este o eficacitate excelentă pentru vindecarea unor lucruri precum artrita, diabetul, vindecarea rănilor, infecțiile bacteriene, răcelile obișnuite, ITU.

 

Amla sau agrișul indian este un fruct excelent, bogat în vitamina C, vitamina b17. Consumul acestui coacăz furnizează zilnic toate vitaminele pentru corpul dumneavoastră.

În cele din urmă, spălați-vă legumele în oțet înainte de a găti și turnați oțet peste ustensile după spălare cu detergenți, deoarece acest lucru va elimina substanțele chimice toxice care declanșează cancerul în corpul dumneavoastră.

Ți a fost de ajutor acest articol?