Se estimează că 27 de milioane de oameni au hipotiroidism. Aceasta este o boală autoimună în care tiroida este incapabilă să producă suficienți hormoni pentru a satisface nevoile organismului.

Laborator Teste:

Testele de sânge utilizate pentru măsurarea nivelului hormonilor tiroidieni includ TSH, T3 și T4. De multe ori oamenii nu știu că au boala, deoarece testele de laborator nu sunt întotdeauna exacte.

Simptome:

 • Oboseală
 • Creștere în greutate
 • Pierderea parului
 • Constipație
 • Piele uscata
 • Chipul umflat
 • Intoleranță la temperaturi scăzute (mâini și picioare reci)
 • Depresie
 • Ceață cerebrală
 • Voce ragusita
 • Menstruația neregulată
 • Infertilitatea
 • Rigiditate musculară și durere
 • Edem
 • Digestie și circulație slabe
 • Colesterol ridicat
 • Dezechilibru hormonal
 • Sunete în urechi
 • Dificultăți de somn

sfaturi Pentru Greutate Pierderi și Având Mai Mult Energie:

1. Luați medicamentele. Pe baza experienței mele, majoritatea oamenilor necesită medicamente pe toată durata vieții pentru a trata această boală. Synthroid pare a fi unul dintre cele mai sigure și mai eficiente de utilizat.

2. Mănâncă multe proteine. Persoanele cu probleme tiroidiene necesită, în general, mai multe dintre aceste tipuri de alimente. Carnea slabă, cum ar fi peștele, curcanul sau pieptul de pui, sunt alegeri excelente împreună cu cantități limitate de carne slabă, precum carnea de vită. Alte opțiuni bune sunt laptele, brânza și nucile. Consumul de proteine ​​dimineața ajută la îmbunătățirea memoriei și a somnului; reduce nervozitatea, agitația și schimbările de dispoziție; și vă poate stimula energia.

3. Gatiti cu ulei de cocos. Am auzit frecvent că acest tip de ulei nu este bun pentru noi. Cu toate acestea, s-a știut că mărește metabolismul și promovează pierderea în greutate. Există și multe beneficii suplimentare. Important de reținut este să alegeți unul organic și de o calitate foarte bună.

4. Includeți următoarele vitamine în dieta dumneavoastră:

-Vitamina A. De mulți ani, am auzit că nu ar trebui să mâncăm grăsimi saturate. Cu toate acestea, alimentele precum gălbenușurile de ou, untul, smântâna și laptele integral sunt în mod natural bogate în acest nutrient esențial. Persoanele cu probleme autoimune au nevoie de mai multe dintre ele pentru a stimula metabolismul și pentru a furniza substanțe nutritive hormonale. Totul în viață necesită echilibru, așa că nu pledez pentru consumul de tone de grăsimi. Cu toate acestea, acestea sunt necesare pentru a vă susține tiroida.

-Utilizați B12 în mod regulat. Toate vitaminele B sunt importante și poate fi dificil să le obțineți suficient în alimentația zilnică. Prin urmare, puteți lua în considerare adăugarea unei capsule. Unele alternative includ un complex lichid dacă nu puteți metaboliza o formă de pilule. De asemenea, puteți face o injecție. Semnele deficienței includ: amorțeală și furnicături în mâini, brațe, picioare sau picioare; tremurături; reflexe slabe; durere de limbă; dureri de picioare sau dificultăți de mers cu echilibrul; slăbiciune; dispnee; probleme de memorie; iritabilitate; confuzie; ceata creierului; sau depresie.

-Consumă C. Acest lucru este esențial pentru funcția suprarenală. Este important să vă asigurați că bioflavonoidele sunt incluse pentru a susține activitatea antioxidantă.

-Măriți D dacă este necesar. Persoanele supraponderale tind să aibă niveluri mai scăzute. Acest supliment susține, de asemenea, sistemul imunitar și susține forța musculară.

-Adăugați E dacă este cazul. Această substanță poate spori vitalitatea și este un bun antiinflamator. Uneori poate interfera cu anumite medicamente, deci asigurați-vă că consultați mai întâi medicul dumneavoastră. Vitamina E naturală (sub formă de d-alfa tocoferol), este cel mai recomandat tip.

5. Includeți următoarele minerale în regimul dumneavoastră:

-Întăriți cu calciu. Mulți dintre noi nu consumăm suficient în produsele lactate. Poate ajuta la pierderea în greutate, precum și la oase mai puternice. Dacă alegeți să adăugați o capsulă, cel mai bine este ca calciul să aibă adăugat bor cu ea, astfel încât organismul să o poată absorbi cu ușurință.

-Îmbunătățiți-vă viața cu magneziu. Acest mineral este necesar pentru peste 300 de reacții în organism. De fapt, majoritatea oamenilor sunt deficienți. Este, de asemenea, utilizat pentru conversia T4 în T3. O dietă bogată în alimente rafinate și cofeină încurajează pierderea magneziului.

-Includeți fierul dacă este necesar. Din păcate, problemele tiroidiene pot provoca uneori anemie. Asigurați-vă că consultați medicul.

6. Bea-ți apa. Este important să rămâi hidratat. Dacă este posibil, beți opt pahare de apă pe zi.

7. Condimentează-l. Curcuma este un condiment pe care îl puteți găsi în magazinul dvs. alimentar local. Este cultivat în India și în regiunile tropicale din Asia. Ingredientul principal este curcumina. Un studiu a constatat că curcumina ar putea fi o modalitate eficientă de a trata cancerul tiroidian papilar agresiv. (Elsevier Ltd., „Curcumina inhibă invazia și metastaza în celulele cancerului papilar tiroidian K1”, NCBI, Pubmed.gov, Biblioteca Națională de Medicină a SUA Institutele Naționale de Sănătate, 15 august 2013)

8. „A carb sau a nu carb”? Un lucru pe care l-am învățat despre sănătate este că suntem cu toții diferiți. De multe ori este nevoie de încercări și erori pentru a afla ce va funcționa pentru propriile noastre corpuri. Unele persoane cu hipotiroidism au nevoie de mai mulți carbohidrați decât majoritatea oamenilor. Pe de altă parte, dacă ai prea mulți carbohidrați (în special produse din pâine și gluten), s-ar putea să-i faci pe ceilalți să se simtă mai rău. Testează-l și vezi care dintre ele te face să te simți cel mai bine.

Ultimul Lucruri La Considera:

Există mai multe suplimente care ar putea fi utile și pentru acest tip de tulburare. De asemenea, multe dintre articolele enumerate pot ajuta și în alte condiții de sănătate.

De-a lungul anilor, am realizat că nu toate vitaminele și mineralele sunt create egale. Uneori, cele de calitate mai bună se găsesc la magazinele de produse naturiste. Alte unități de vânzare cu amănuntul pot adăuga uneori materiale de umplutură inutile și lucruri care pot fi dăunătoare sau ineficiente.

Deci, dacă aveți semne de avertizare neobișnuite, vă recomandăm să le căutați pentru mai multe informații. Găsiți un ghid care vă poate spune numărul de miligrame de luat pentru fiecare supliment și cel mai bun tip de luat. Cartea vă poate spune, de asemenea, dacă alegerile dvs. vor contracara cu anumite medicamente pe care le-ați putea lua.

Timp Factor:

Regula generală este de a lua orice produse nutritive și medicamente la cel puțin două ore distanță. Cu toate acestea, există unele suplimente care nu pot fi administrate deloc cu medicamentele. Așadar, consultați întotdeauna mai întâi medicul dumneavoastră.

Fi Proactivă:

Cu siguranță puteți începe să vă simțiți mai bine și să vedeți îmbunătățiri ale indicelui de masă corporală. Va dura puțin timp din cauza naturii acestei afecțiuni, dar nu renunțați. Cheia este să devii un participant activ la îngrijirea ta. Mergeți la medic, țineți-vă controlul asupra sângelui și discutați despre eventualele interacțiuni înainte de a vă schimba rutina. Dacă aveți deja majoritatea simptomelor pentru această tulburare, chiar dacă analiza sângelui indică faptul că nu aveți, ascultați ceea ce vă spune corpul. Nimic nu este mai important decât sănătatea ta. Asumați-vă astăzi!