Project Description

Cancer de Prostata

Ce este cancerul de prostata?

Cancerul apare atunci cand celulele anormale incep sa se divizeze si sa creasca intr-un mod necontrolat. Celulele se pot dezvolta in tesuturi sau organe inconjuratoare si se pot raspandi in alte zone ale corpului.

  • Proin libero tellus, ultrices eu vehicula sed
  • Luctus vitae nulla. Quisque efficitur lobortis orci amet vehicula.
  • Sed tincidunt tincidunt velit, vel scelerisque nibh tincidunt ut.
  • Suspendisse mi lorem, placerat in arcu ut, placerat aliquet felis.
  • Praesent bibendum felis nec turpis fringilla suscipit.

World Class Facilities

Ce este cancerul de prostata?

Cancerul apare atunci cand celulele anormale incep sa se divizeze si sa creasca intr-un mod necontrolat. Celulele se pot dezvolta in tesuturi sau organe inconjuratoare si se pot raspandi in alte zone ale corpului.

Ce este prostata?

Prostata este o glanda mica la baza vezicii urinare. Este cam de marimea unuei nuci, dar devine mai mare pe masura ce barbatii imbatranesc.

Prostata inconjoara prima parte a tubului care transporta urina din vezica urinara spre penis (uretra). Uretra transporta, de asemenea, material seminal, lichidul continand sperma.

Glanda prostatica produce o proteina numita antigen specific prostatei (PSA). Un test de sange poate masura nivelul PSA.

Sistemul reproductiv masculin include penisul, testiculele si epididimidele tinute in scrot, canalul deferent si intern veziculele seminale si glanda prostatica.

Penisul este organul sexual masculin. Este alcatuit din arbore si cap. Capul penisului este acoperit de o bucata de piele mobila numita preput

Uretra este un tub care trece din vezica prin glanda prostatica si mijlocul penisului, pentru a transporta urina din corp. Penisul are un aport bogat de sange, precum si un strat muscular si nervi. Cand este excitat sexual, fluxul sanguin creste si devine erect. Testiculele produc sperma si hormonul testosteron.

In spatele fiecarui testicul se afla epididimul. Un tub in care este depozitat sperma. Cand penisul este erect, sperma se misca din epididim si prin canalul deferent catre uretra

Veziculele seminale fac un fluid care se amesteca cu sperma in uretra. Glanda prostatica are dimensiunea unei nuci. Inconjoara prima parte a uretrei si adauga mai mult lichid spermei. In timpul orgasmului, prostata stoarce acest lichid in uretra si in afara corpului.

De unde incepe cancerul de prostata?

Majoritatea cancerelor de prostata incep in celulele glandei exterioare ale prostatei si sunt cunoscute sub numele de adenocarcinoame acinare. Multe dintre aceste tipuri de cancer cresc extrem de lent si este putin probabil sa se raspandeasca. Dar unii pot creste mai repede.

Aflati despre alte tipuri de cancer de prostata

Ce este cancerul de prostata local avansat?

Cancerul de prostata local avansat este cancerul raspandit in tesuturile din apropiere, cum ar fi pasajul din spate (rect). Sau poate fi un cancer localizat cu risc ridicat care are un scor gleason peste 8 si un PSA ridicat.

Cancerul de prostata raspandit in alta parte a corpului dumneavoastra se numeste cancer de prostata avansat.

DEPARTMENT FIGURES

RESIDENT DOCTORS 17
IN-HOUSE NURSES 25
FULL TIME STAFF 43
NUMBER OF ROOMS 27
YEARLY PATIENTS 27,387

OPENING HOURS

Monday – Friday 8:00 – 17:00
Saturday 9:30 – 17:00
Sunday 9:30 – 15:00

+44(0) 1865 339665

OFFICE LOCATIONS

Un cancer depistat din timp poate fi vindecat!

Gasesti aici cele mai complexe informatii despre intreg spectrul bolilor canceroase, despre diete anti-cancer, tratamente naturisete, articole bazate pe studii clinice, atat despre cancer cat si despre ingrediente miraculoase cu efecte benefice asupra organismului.

Citeste De La Experti

Wave

Pentru a fi bine documentat verifica doar site-urile scrie de experti!

CITESTE MAI MULT